NEMULȚUMIRI

Mătrășind pe toată lumea de la petrecere e imposibil să ne vedem de treabă ca și cum nimic curios nu s-ar fi întâmplat! exclamă supărată Leore.

Misterul trebuie elucidat. Și mie îmi displace că trebuie să punem punct acestei petreceri pline de farmec. Dar toate aceste instalații, în toată splendoarea lor, au nevoie să fie răsfățate, au nevoie de toată atenția voastră. Ador când totul funcționează excelent!

-Iar vorbește mâța aia afurisită, bombăne Pagone.

Are dreptate Pagone, exprimările astea poetice aparțin motanului meu argintiu. Așa își exprimă el durerea că nici una din rasele prezente la bord nu-i înțelege limba. Și nici eu nu aș fi putut tălmăci graiul lui dacă cei doi aventurieri egoni nu m-ar fi răpit în timp ce dormeam cu Mau în brațe. Dar asta e altă poveste.

Cele 12 cuvinte evidențiate duc textul în tabelul Duzinei de cuvinte.

18 gânduri despre &8222;NEMULȚUMIRI&8221;

        1. Am să caut. Până acum l-am studiat pe cel cu diacritice. De altfel nu am reușit să pătrund nici toate subtilitățile WordPress-ului! Voiam să pun un anuntț anticopiere de informații, dar încă nu m-am lămurit cum și unde aș putea să îl pun!

          Apreciat de 1 persoană

          1. Sincer să fiu aşa ceva ar fi an exercise in futility. Pe domeniul public al WP nu se pot instala plugin-uri anticopiere iar un anunţ de gen ar fi complet ignorat de către cei cu intenţii neonorabile.
            Eu am preferat să las totul complet liber, fiindcă n-am nici intenţia şi nici posibilitatea să-mi monetizez creaţiile – pardon: aberaţiile. Accentuez ‘intenţia’.

            Dacă totuşi vrei să faci asta e suficient să adaugi un widget text în care să scrii ce-i de scris şi să-l tragi cu mouse-ul în poziţia dorită.

            Apreciază

          2. Mnoh, io mi-am expus părerea proprie care poate nu coincide cu a altora. Mai întreabă în jur, află şi alte păreri. Decizia finală îţi aparţine, desigur.

            Şi acum dă-mi voie să mă retrag. S-a făcut mîine, iar bietul meu container scîrţîie din toate încheieturile. Spor la treabă şi-o noapte plăcută!

            Apreciază

          3. Te referi la ‘mnoh’? E ceva ardelenesc, am preluat-o şi eu de la cineva care, din păcate, a părăsit blogosfera de ceva vreme. Ar fi un fel de ‘apăi’, în traducere. 🙂

            Apreciază

  1. Obişnuieşte-te cu gândul că tot ce scrii pe blog poate fi copiat. Un anunţ nu împiedică pe nimeni, iar un plugin anticopiere nu-i descurajează decât pe plagiatori puturoşi, care vor să ia textul cu copy-paste. Ceilalţi, dacă ţin musai, îl pot copia literă cu literă, eventual pe îndelete, după ce îl iau iniţial „la ei acasă” cu „print screen”. Tot în chip de „captură de ecran” îţi pot lua şi pozele.

    În altă ordine de idei, îmi place povestea asta. Şi prezenta motanului argintiu e o bilă albă în plus! 🙂

    Apreciat de 2 persoane

    1. Da, mă gândeam să-l pun ca să nu se zică că nu e!!! Dar m-am liniștit; și așa nu știu exact cum să-l pun, așa încât problema o să rămână în suspensie deocamdată. Pe de altă parte sunt și puțin, sau chiar mai mult, paranoică.
      Mulțumesc tare mult pentru aprecierea poveștii. Venind din partea ta e o adevărată binecuvântare. Îmi place foarte mult cum scrii, nu e povestire care să nu mă uimească, la care să nu exclam „mie nu mi-ar fi trecut prin cap așa ceva”. Citindu-te am prins curaj să-mi exprim și eu ideile așa încât îți mulțumesc din suflet pentru că ai ales să împarți cu lumea gândurile tale!

      Apreciat de 2 persoane

    1. Bine ai venit pe la mine!
      Scuze că a durat atât până să apară replica ta, dar nu știu de ce nu am vazut-o până acum.
      Mulțumesc de aprecieri.
      Sper să vă pot astâmpăra curiozitatea cât de curând. Momentan am ceva dificultăți în a-mi transforma ideile în fapte!

      Apreciază

Lasă un comentariu